especialitats

Punt PAE

Oferim un servei enfocat a emprenedors que està especialitzat en llançar amb èxit projectes d’autònoms o nous projectes empresarials.

Sabem que emprendre suposa una inversió no només econòmica, sinó que també suposa una inversió d’esforç, il·lusió i energia de l’emprenedor.

RED PAEPer això comptem amb un servei enfocat a emprenedors especialitzat en llançar amb èxit Startups o projectes empresarials nous posant a disposició de l’emprenedor l’experiència de la nostra assessoria d’una forma integral.

Si està pensant en l’autoocupació, en emprendre un negoci com a autònom o en llançar una empresa, segur que li sorgeixen preguntes i dubtes com: serà viable la meva idea? De quina manera m’haig de constituir? Quins aspectes he de conèixer per decidir si em faig autònom, desenvolupo una cooperativa o una SL? Quins passos i tràmits haig de donar? Què he de saber si vull fer una contractació? Quins tipus de contracte hi ha i quines són la millors alternatives si hi ha necessitats de personal? Com puc fer un llançament comercial?

L’ajudem a resoldre aquestes i altres dubtes, de manera que pugui centrar-se en la seva idea de negoci, ja que nosaltres ens ocuparem d’assessorar-lo i gestionar tots els aspectes necessaris de forma que el projecte es posi en marxa, a més de que vostè es trobi al corrent de totes les obligacions legals i tributàries.

Estem acreditats com a punt PAE. Un sistema de tramitació telemàtica que permet la creació i posada en marxa de societats limitades i empresaris individuals o autònoms, tot això amb un procediment únic i integrat. Realitzem els tràmits telemàtics d’alta de l’emprenedor o bé la tramitació de constitució d’una societat limitada (excepte signatura notarial) mitjançant document DUI que substitueix en un sol procés fins a 26 tràmits necessaris per iniciar l’activitat.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

He llegit i accepto les condicions*

captcha