promocions

Presentació de comptes anuals

Ens oferim a realitzar tots els tràmits i gestions necessàries perquè pugui complir amb les obligacions associades a la presentació dels comptes anuals.

Presentació, Dipòsit i Termini de Comptes Anuals

L’Àrea d’Assessoria Fiscal CE Consulting Empresarial s’ofereix a realitzar tots els tràmits i gestions necessàries perquè pugui complir amb les obligacions associades a la presentació dels comptes anuals de la seva empresa.

Assessoria per a l’Elaboració i Presentació de Comptes Anuals

Inspeccions tributàries d’especial complexitat i transcendència per al contribuent, ja sigui perquè comporten un elevat risc fiscal, o perquè, previsiblement, presentin actes de disconformitat o actes amb acord.

Comptes anuals. Aspectes a tenir en compte

Presentación cuentas anualesL’obligació de donar publicitat a la comptabilitat de les entitats mercantils es fa a través del dipòsit dels seus comptes anuals al Registre Mercantil de la província on estigui establert el domicili social de l’empresa.

Les empreses hauran de celebrar una junta de socis per a l’aprovació d’aquests comptes anuals, dins dels sis mesos següents al tancament de l’exercici social de l’entitat, seguit del dipòsit dels comptes dins dels trenta dies següents a la celebració de la junta.

Per a més informació sobre l’elaboració dels comptes anuals abreujats o ordinàries de la seva empresa, no dubti en contactar amb nosaltres i un dels nostres especialistes li facilitarà més informació sense cap tipus de compromís.

Li oferim un servei d’alta qualitat a un preu molt competitiu i personalitzat. A més, amb la garantia que tota la seva informació serà tractada amb absoluta confidencialitat.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

He llegit i accepto les condicions*

captcha